Ağrı'da Başarılı Doktorlar Ödüllendirildi

Ağrı Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlara, başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi. Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, şehrin...

Ağrı Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlara, başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi. Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, şehrin sağlık alanında ilklere imza attığını belirterek, sadece bölgede değil Türkiye genelinde sağlıkta dikkati çeken bir il konumuna geldiklerini söyledi.

Devlet Hastanesi'nde '14 Mart Tıp Bayramı' nedeniyle program düzenlendi. Törende söz alan Vali Tekinarslan, "Özellikle beyin cerrahisi ve genel cerrahi ekibimiz çok güzel işler çıkardı. Geçen aylarda da fıtık ameliyatlarında büyük bir ilke imza attılar. '3 dakikada ameliyat, 3 saatte taburcu' başlığıyla birçok ulusal basında yer aldı. Şimdi de kök hücre nakliyle bir ilke daha imza attık. Yapılan operasyon ve yapıldığı noktayla Türkiye'de Devlet Hastaneleri'nde bir ilki gerçekleştirdik. Bu anlamda, buna benzer ilklerin yaşanması devam ediyor." dedi.

Reklam
Reklam

Tekinarslan, sağlıkta yaşanan bu gelişmelerin, sağlık çalışanlarına yönelik saldırıları gölgede bıraktığını kaydetti. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Burak Karabulut ise başarılı çalışmaların Ağrı için yüz akı olduğunu hatırlatarak, bu tür başarıların mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından alanında başarılı olan doktorlara teşekkür plaketi verildi. Vali Tekinarslan, kök hücre nakli sayesinde tekrar yürümeye başlayan Orhan Şahbal'ı da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: