Ağrı'da Besicilere Destek Parası Verilecek

Ağrı Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nuri Samancı, "Koyun ve keçi besicilerine yarından itibaren destek paralarını vermeye

Ağrı Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nuri Samancı, "Koyun ve keçi besicilerine yarından itibaren destek paralarını vermeye başlayacağız" dedi.

Samancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde 751 bin küçükbaş hayvan olduğunu anımsatarak, ildeki besicilere verilmesi planlanan destekleme paralarının iki ay geciktiğini dile getirdi.

Gecikmenin, birlik merkezinin sistemini iptal ederek yeni sistem oluşturmasından kaynaklandığını ifade eden Samancı, "Desteklemeden yararlanmak isteyen çiftçilerimiz hayvanlarını birliğimizde kayıt altına alsın. Devletimizin yaptığı desteklemelerden yararlansın. Koyun ve keçi besicilerine yarından itibaren destek paralarını vermeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz