Ağrı'da "Değerler Eğitimi"projesi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan " Değerler Eğitimi" projesi devam ediyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan " Değerler Eğitimi" projesi devam ediyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2 yıldır il genelinde bulunan bütün okullarda uygulanan"Değerler eğitimi" projesi kapsamında, öğrencilere toplumsal değerler hakkında bilgi verildiği bildirildi.

Proje kapsamında en çok üzerinde durulan konunun, okul ve veli işbirliğinin sağlanması olduğu ifade edilen açıklamada, öğrencilere yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, misafirperverlik, vatanseverlik, doğruluk, iyilik, temizlik, çalışkanlık, dürüstlük, sevgi, saygı, duyarlı olma, adil olma, paylaşımcı olma gibi konuların anlatıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, proje kapsamında, her ay bir konunun ele alındığı ayrıca ailelerin de bu konuda bilinçlenmesi için aile bültenleri, seminer, konferans, kitap ve film önerileri de yapıldığı belirtildi.

Muhabir: Fatma Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: