Ağrı'da "Gençlik Haftası" Etkinlikleri

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Tanır, Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında farklı programlar düzenlediklerini belirterek, Gençlik Merkezinin gençlere hizmet etmek amacıyla kurulduğunu ifade etti.

Birimden bütün gençlerin faydalanması gerektiğini vurgulayan Tanır, son altı ay içerisinde kurs sayılarını 20'nin üstüne çıkardıklarını, bu kursların yaz tatilinde de devam edeceğini belirterek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bir hareketlilik projesi olacaktır. Bu proje bin öğrenciyi kapsayan bir proje olacak. Projede maddi durumu iyi olmayan, fakat derslerinde başarılı olan öğrencileri Trabzon, Rize ve Malatya illerine gezilere gönderilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Gençlerin tiyatro gösterisi yaptığı programda, "Gençlik Haftası" kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: