Ağrı’da Gençlik Haftası Etkinlikleri

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, “15-21 Mayıs Gençlik Haftası” nedeniyle satranç turnuvası ve...

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, “15-21 Mayıs Gençlik Haftası” nedeniyle satranç turnuvası ve resim sergisi programları düzenledi.

Terziler Caddesi’nde yapılan satranç turnuvasına halk yoğun ilgi gösterdi. Burada açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Hatay Reyhanlı’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diledi. Satranç oynayanlarla sohbet eden Erim, oyunculara başarı dileklerinde bulunarak, küçük rakibiyle satranç oynadı.

Reklam
Reklam

Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü sergi salonunda Gençlik Merkezi üyeleri tarafından yapılan resim, ebru sanatı, bayan kursiyerlerin el işleri ve Ağrı’nın başarılı sporcuların resimlerinin yer aldığı serginin açılışını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim ve Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Taşdan birlikte yaptı. Sergisi gezen katılımcılar ile öğrenciler, Gençlik Merkezi üyelerinden eserlerin hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: