Ağrı'da Kar Temizleme Çalışmaları

Ağrı'da hava sıcaklığının yükselmesiyle belediye ekipleri ve vatandaşlar kar temizleme çalışması yaptı.

Ağrı'da hava sıcaklığının yükselmesiyle belediye ekipleri ve vatandaşlar kar temizleme çalışması yaptı.

Gündüz saatlerinde sıfırın altında 26 derecelere varan soğukların ardından hava sıcaklığı bu mevsim ilk kez artı 1 dereceyi gösterdi.

Buz ve karın erimesini fırsat bilen belediye ekipleri ile vatandaşlar kar temizliğine başladı.

Ağrı Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekipleri ana yol ve caddelerde kar temizleme çalışması yaparken, vatandaşlar da iş yerlerinin ve evlerinin önünü temizledi.

Belediye ekiplerinin Eski Van Caddesi'nde topladığı karlardan küçük tepeler oluştu. Biriken karlar belediyeye ait iş makineleri tarafından kamyonlara doldurarak kent merkezi dışına çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Bazı vatandaşlar da ellerine aldıkları küreklerle çatılarda oluşan buz sarkıtlarını kırmaya çalıştı. İş yerinin önünü temizleyen bir vatandaş, çatıdan düşen buz kütlesinin altından kalmaktan son anda kurtuldu.

Muhabir: Cemil Karip / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: