Ağrı’da “liderlik Temel Kursu”

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İzcilik Kulübü tarafından hazırlanan 3 günlük “Liderlik...

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İzcilik Kulübü tarafından hazırlanan 3 günlük “Liderlik Temel Kursu” sona erdi.

Vali Kutlu Aktaş Spor Salonu’nda verilen kursa, Türkiye İzcilik Federasyonu’ndan teknik kurul üyeleri ve eğitimci liderler Nuri Karslı, Ahmet Hamdi Özcan, Esra Değirmenci ve İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Recep Kasar katıldı. 6’sı bayan olmak üzere toplam 40 kursiyerin katılımıyla 3 gün süren kursta; adaylara izciliğin tarihçesi, temel prensipleri, izcilik metodu, izcilikte liderlik kavramı, ilk yardım, temel izcilik bilgileri gibi konular anlatıldı.

Reklam
Reklam

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, “Amacımız Ağrı’da izciliği yaygınlaştırmak, ülkemize; karakterli, iyi huylu, becerili çocuk ve gençlik yetiştirmektir. En yararlı metot olan yaparak yaşayarak öğrenme metodunu ilke edinen izcilik ile ilimizin ve ülkemizin yarınlarına yön veren insanları yetiştirmek istiyoruz. Bu çerçevede ilimizde 2013 yılı Mart ayında açtığımız kursta adaylarımızı yetiştirerek izciliği ilimizde yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: