Ağrı'da şampiyon krosçular, ödüllendirildi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Türkiye Liselerarası Kros Şampiyonası’nda takım olarak Türkiye Şampiyonu...

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Türkiye Liselerarası Kros Şampiyonası’nda takım olarak Türkiye Şampiyonu olan Naci Gökçe Anadolu Lisesi ile Kız Meslek Lisesi atletlerini ödüllendirdi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Antalya’da yapılan Türkiye Liseler Kros Şampiyonası’nda kızlar kategorisinde takım olarak Türkiye Şampiyonu olan Kız Meslek Lisesi ile erkekler kategorisi şampiyonu Naci Gökçe Anadolu Lisesi atletlerini makamında kabul etti. Sporcuları tebrik eden Başak, “Ağrı’ya Türkiye şampiyonluğunu getiren öğrencilerin başarısı herkesi gururlandırmıştır. Öğrencilerimizin bu başarıyı sadece sporda değil, eğitimlerinde ve yaşamlarında da sürdürmesini diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Başak ziyaretin anısına, takım antrenörlerine ve atletlere çeyrek altın hediye etti. Türkiye Liselerarası Kros Şampiyonası’nda takım olarak Türkiye Şampiyonu olan Naci Gökçe Anadolu Lisesi ile Kız Meslek Lisesi atletlerinin, 25- 30 Mart tarihlerinde Malta’da yapılacak Dünya Liseler Kros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edeceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: