Ağrı'da silahlı kavga: 1 ölü, 13 yaralı

Ağrı'nın Diyadin ilçe merkezinde 2 aile üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.

AĞRI (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde ilçenin Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Karakuş ve Çiftçi aileleri arasında henüz nedeni öğrenilemeyen bir husumet yüzünden kavga çıktı.

Kavga, silahların da kullanılması üzerine çatışmaya dönüştü. Cadde silah sesleri ile inlerken çevredeki vatandaşlar korku dolu dakikalar yaşadılar. Olayda, yeni evli olduğu belirtilen Hanifi Çiftçi olay yerinde hayatını kaybederken, Sevdin, İbrahim ve Seracettin Karakuş, Yusuf, Dünyamali, Seyithan Çiftçi, Nazan Ali, Nimetullah ve Seyfullah Çiftçi, Halit Kaya, Mehmet Yanardağ, Halil Akkuş ve Serhat Kaplan yaralandı.

Reklam
Reklam

Olaya müdahale eden polis ilçe genelinde geniş güvenlik önlemi alırken, yaralılar Diyadin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Sağlık durumu ciddi olan bazı yaralıların, ilk müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ni sevk edildikleri bildirildi.