Ağrı’da Silahlı Soygun

Ağrı’da kendilerine bölücü terör örgütü mensubu izlenimi vererek bir iş yerinde yüklü miktarda para ve...

Ağrı’da kendilerine bölücü terör örgütü mensubu izlenimi vererek bir iş yerinde yüklü miktarda para ve mücevherat bulunan çelik kasayı gasp eden failler, 24 saat içerisinde yakalandı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, 25 Aralık 2012 tarihinde Doğubayazıt ilçesinde bulunan özel bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri kapalı ve birinde AK 47 marka uzun namlulu silah, diğer ikisinde ise bıçak bulunan şahısların kendilerine bölücü terör örgütü mensubu izlenimi vererek personeli etkisiz hale getirmek suretiyle iş yerinde yüklü miktar para ve mücevherat bulunan çelik kasayı gasp ettikleri bilgisine ulaştıkları bildirildi. Açıklamada, “Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde iş yeri personelinden M.Z.D. isimli şahıs şüpheli bulunmuş ve alınan ifadesinde diğer şüphelilerle iş birliği içerisinde olduğunu itiraf etmiştir. Şahsın ifadesinde bahsettiği H.A., M.A., A.A., H.A. ve A.A. isimli şahısların ikametlerinde 26 Aralık 2012 günü sabah saat 06.00 sıralarında arama gerçekleştirilmiş, şahıslar yakalanmış ve bir miktar para ve ziynet eşyası ele geçirilmiştir. Ekiplerimizin 27 Aralık 2012 tarihinde çalışmalarını derinleştirmeleri neticesinde akaryakıt istasyonundan gasp edilen çelik kasa kırsal alanda kırılmış ve atılı olarak bulunmuş, yakalanan şahısların yer göstermesiyle bir miktar daha ziynet eşyası ve para ele geçirilmiştir. Sonuç olarak olayın bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilmediği anlaşılmış ve ele geçirilen ziynet eşyaları sahibine teslim edilmiş olup konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: