Ağrı'da "Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" Projesi

Ağrı'da "Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" projesi kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ağrı'da "Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" projesi kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi öğrencileri, "Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" projesi kapsamında topladıkları malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıttı.

Gençlik Lideri Cevdet Erdoğmuş, dağıtım sırasında yaptığı konuşmada, bu proje kapsamında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde yapılan ALES ve KPDS bitiminde stant açarak topladıkları bin adet kırtasiye malzemesini ihtiyacı olan çocuklara dağıttıklarını belirterek, " Gençlik Merkezi Eski Harman İlköğretim Okulu, Bezirhane İlköğretim Okulu, Kumlugeçit İlköğretim Okulu'ndaki ihtiyaç sahibi çocuklara yaptığımız bu dağıtımla başlayan projemiz, ÖSYM'nin düzenleyeceği diğer tüm sınavlarda da aynı şekilde stant kurarak bu projeyi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: