Ağrı’da Türk halk müziği amatör ses yarışması yapıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Yetişkinler ve Liseler Arası Türk Halk Müziği Amatör Ses...

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Yetişkinler ve Liseler Arası Türk Halk Müziği Amatör Ses Yarışması' düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen ses yarışmasını, vali yardımcıları Murat Güven ve Ercan Ateş, Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, kamu kuruluşların müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yetişkinler ve liseler kategorisinde yapılan yarışmaya il genelinde toplam 27 yarışmacı katıldı. Yarışmacıların tüm hünerlerinin sergilediği program sonunda yetişkinler kategorisinde Alpaslan Adsay 1'inci, Murat Cur 2'nci, Mustafa Elem 3'üncü oldu. Liseler kategorisinde Ağrı Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Fatma Kaya 1'inci, Ağrı Merkez Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi’nden İsrafil Kalkan 2'nci, Ağrı Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nden Asuman Yavuz ise 3'üncülüğü elde etti.

Reklam
Reklam

Dereceye girenlerin ödülleri, Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe ve İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: