Ağrı'da Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası yıldız kızlar ve yıldız erkekler

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası yıldız kızlar ve yıldız erkekler voleybol turnuvası başladı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 15 Nisan Spor Salonu'nda başlayan turnuvaya, 12 okulun katıldığı belirtildi.

Turnuvanın ilk maçının Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Selçuk İlköğretim Okulu arasında yapıldığı ifade edilen açıklamada, 19 Kasım'da yapılacak final karşılaşmasıyla şampiyonların belli olacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: