Ağrı'da yeni otogar ekim ayının sonunda hizmete girecek

Ağrı Belediyesi tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali, Ağrı'nın şehir vizyonuna renk katacağı belirtildi. Belediye Başkanı...

Ağrı Belediyesi tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali, Ağrı'nın şehir vizyonuna renk katacağı belirtildi. Belediye Başkanı Hasan Arslan, ekim ayı sonunda açılacak yeni otogarın Türkiye'de sayılı otogarlar arasında yer alacağını söyledi.
Yeni otogar binasını basın mensuplarına gezdiren Arslan, Ağrı'ya gelen insanların ilk intibası açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.
Otogar binası ile birlikte il merkezine büyük otobüsleri almayarak şehir trafiğini kısmi de olsa rahatlatacaklarını belirten Arslan, "Yeni hizmet binasında 36 otobüs peronu bulunacak. Bizler Ağrı'nın geleceğini düşünüyoruz. Bu projeyi hazırlarken ilimizin 50 yıl sonrasını düşünerek planladık. Ağrı'nın uzun yıllar sürecek olan otogar problemini bitirmiş olacağız. Çevre yolu üzerinde yaptığımız otogar binası örnek projeler arasında yer almaktadır. Bu proje Türkiye'deki mevcut otogarların birçoğundan çok daha iyi düzeydedir. Ağrı'ya böyle modern bir bina kazandırdığımız için mutluyum.'' dedi.
Arslan, otogar binasının yanı sıra Ağrı Hayvan Borsası, Erzurum Caddesi ve Eski Van Caddesi'ndeki çalışmaların da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz