Ağrı'da "Yılın Spor Adamları" Ödül Gecesi

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından "Yılın Spor Adamları" ödül gecesi düzenlendi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından "Yılın Spor Adamları" ödül gecesi düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonunda düzenlenen geceye Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Hasan Arslan, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Büker, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kösedağ, Ağrı'da sporun gelişmesi için yıllardır çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Bu işe 'Biz Büyük Bir Aileyiz' sloganıyla başladık ve yıllardır karşınızdayız. Bugün bu ailenin büyüklüğünü bir kez daha görmüş olduk" dedi.

Reklam
Reklam

Ağrı'da 8 yıl önce tek kategoride dört takımlı bir lig olduğunu hatırlatan Kösedağ, 23 olan futbola başlama yaşının 13'e düştüğünü söyledi.

Kösedağ, 12 kategoride 12 takımlı lig düzenlediklerini ifade ederek, "Ülkemiz büyüyor ve gelişiyor. Son üç yılda Erzurum Kış Olimpiyatları, Trabzon Gençlik Olimpiyatları, U-20 Dünya Kupası maçları ve Akdeniz Olimpiyatları ile ülke olarak sportif bir gelişme kaydediyoruz. 2020 Olimpiyatlarına talibiz. Bunlar ülke sporu adına önemli gelişmeler. Bu gelişme elbette Ağrı'ya da yansıyor" diye konuştu.

Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz