'ağrı'dan İzlenimler' Sergisi Ankaralı Sanat Sevelerle Buluştu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan yağlı boya eserlerden oluşan 'Ağrı'dan İzlenimler'...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan yağlı boya eserlerden oluşan 'Ağrı'dan İzlenimler' sergisi Ankara'da sanat severlerle buluştu.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yusuf Çetin ile Öğr. Gör. Tamer Tuğrul ve Öğr. Gör. Fuat Ayık'ın nezaretindeki öğrencilerin yağlı boya resim çalışmalarından oluşan eserlerden İbrahim Çeçen (IÇ)Vakfı Sanat Galerisi'nde meraklılarına sunuldu. Ağrı'dan İzlenimler resim sergisinin açılışına, Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu, Prof. Dr. Mehmet Biber, akademisyenler, IC Vakfı yöneticileri, IC Vakfı ve gönüllüleri, Ağrı İli Kalkındırma Vakfı Başkanı ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Resim İş Öğretmenliği Anabilim Dalı ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri tarafından yapılan yaklaşık 100 eserde, Ağrı'da yaşamdan yansımalar, kışı soğuk Ağrı'daki sıcak yürekli insanlarının hayatından kesitler, Ağrı Dağı'nda gün doğumu, İshak Paşa Sarayı'nın büyüleyici atmosferi, Nuh'un Gemisi, höyükler, kümbetler, kaya mezarları ve geçmişin izleri resmedildi. IC Sanat Galerisi'nde açılan sergi, 31 Mayıs'a kadar açık olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: