Ağrılı Minik Tenisçiler İstanbul'u Gezdi

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü tarafından hazırlanan 'Haydi Gençler Kortlara...

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü tarafından hazırlanan 'Haydi Gençler Kortlara Ağrı’yı Kalkındırmaya' projesi kapsamında Ağrılı minik tenisçiler İstanbul'u gezdi.

Geziye katılan TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş, Doğu’da tenisin hızla yayıldığına dikkat çekerek, projede emeği geçenleri kutladı. Cengiz Durmuş, Türkiye Tenis Federasyonu ve Marmara Üniversitesi’nin öncülük ettiği bu sosyal projenin gençlerin her açıdan gelişimlerine katkı sağlayacağı ümidini taşıdıklarını ifade etti. Durmuş, şunları dile getirdi: "Büyük bir emekle hazırlanan 'Haydi Gençler Kortlara Ağrı’yı Kalkındırmaya' isimli bu türden projelerin artmasını temenni ediyoruz. TTF olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde tenisin hızla yayılması en büyük hedeflerimizden birisidir. Bu kapsamda federasyon olarak Doğu Ligi oluşturma çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Emeği geçen herkesi kutluyorum."

Reklam
Reklam

Projeye büyük destek sağlayan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Gül’ü ziyaret eden Ağrılı gençler, ilk defa bir üniversitenin kampüsünü gezme fırsatı buldu. Üniversitenin senato odasında ağırlanan gençler, Rektör Gül’e çeşitli konular hakkında sorular sorarak geziden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: