Ağrılı öğrenciler, SODES projesiyle İstanbul'u gördü

Ağrılı 60 öğrenci, 'Ben Ülkemin Denizini ve Başkentini Hiç Görmedim' projesiyle İstanbul'u gezdi. Ağrı Genç...

Ağrılı 60 öğrenci, 'Ben Ülkemin Denizini ve Başkentini Hiç Görmedim' projesiyle İstanbul'u gezdi.

Ağrı Genç İşadamları Derneği (AGİAD) tarafından organize edilen ve SODES Projesi kapsamında desteklenen 'Ben Ülkemin Denizini ve Başkentini Hiç Görmedim' projesi çerçevesinde Ağrı'dan 60 üniversite ve lise öğrencisi, İstanbul'a götürülerek 7 gün boyunca tarihi, turistik ve doğa güzellikleri gezdirildi.
Projenin koordinatörü ve AGİAD Genel Sekreteri Samittin Akagündüz, öğrencilerin, daha önce görmedikleri tarihi mekânları görme fırsatı bulduklarını belirterek, “Öğrenciler üzerinde çok olumlu intiba bıraktı. Bu proje sayesinde öğrenciler daha önce hiç binmedikleri uçağa bindiler, daha önce hiç gitmedikleri İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatını buldular. Proje kapsamında İstanbul'da önemli yerler gezildi. Gezide tüm masraflar SODES kapsamında karşılandı.'' dedi.
Akagündüz, projenin 3 farklı geziden oluştuğunu kaydederek, İstanbul gezisinden sonra ilerleyen haftalarda öğrencilere Ankara ve Çanakkele illerini de gezdireceklerini belirtti.
Geziye katılan öğrenciler ise ilk defa uçağa bindiklerini ve İstanbul'a giderek turistik yerleri gezdiklerini belirterek, geziyi tertip edenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz