Ağrılı Yerel Sanatçı, Torbalı'ya Hayran Kaldı

Torbalı'da yaşayan bir grup Ağrılı vatandaş, Ağrı'nın Kurtuluşu'nu 15 Nisan'da düzenlenecek piknikle kutlayacak. Piknikte, Ağrılı...

Torbalı'da yaşayan bir grup Ağrılı vatandaş, Ağrı'nın Kurtuluşu'nu 15 Nisan'da düzenlenecek piknikle kutlayacak. Piknikte, Ağrılı yerel sanatçı Mehmet Eroğlu da sahne alacak.

Ağrılı sanatçı Eroğlu, kentinin kurtuluş günün de düzenlenecek piknikte sahne alacağı Torbalı'ya geldi. Pikniği organize eden Torbalı Ağrılılar Derneği eski başkanı Suat Aykol, Ramazan Alçi ve Yasin Kimsesiz ile görüşen Eroğlu, Torbalı’yı çok beğendiğini söyledi. Torbalı’da birçok mekan ve yerleri gezen Mehmet Eroğlu, ilçeye hayran kaldığını söyleyerek, “Ben Torbalı’yı bu kadar büyük ve güzel ilçe olarak bilmiyordum. Her yönüyle muhteşem bir ilçeymiş. Burada sahne alacağım ve Torbalı’da yaşayan Ağrılı hemşerilerime eşlik edeceğimden dolayı çok mutlu oldum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Eroğlu, piknikte ücret almadan sahneye çıkacağını da sözlerine ekledi.

Pikniği düzenleyenlerden Ramazan Alçi ise, “Pikniğimizde bütün hemşerilerimizi ve Torbalı halkını görmek istiyoruz. İlimizin düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle bir araya gelerek, güzel bir hafta sonu ve eğlenceli saatler geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu şenlikte ülkemizin ve ilçemizin mozağini oluşturacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: