Ağrı'nın Yarınları Sahada Yarışacak

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 'Ağrı'nın Yarınları Emniyet'te Projesi' kapsamında 12 ortaokul...

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 'Ağrı'nın Yarınları Emniyet'te Projesi' kapsamında 12 ortaokul takımının katılımıyla halı saha turnuvası düzenledi.

Halı saha turnuvasının açılış törenine Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, Defterdar Ali Osman Karaköse, Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Müftü İzani Turan, emniyet çalışanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, polisin emniyet ve asayiş yanında sosyal ve eğitim alanında da hizmet verdiğini belirtti. Coşkun, “Bu kapsamda düzenlenecek turnuva sonucunda gözlemciler tarafından tespit edilen 12 yetenekli çocuğumuzun, haziran ayı içerisinde İstanbul’da Avrupa Yıldızları Spor Okulları kampına katılımları sağlanacak. 15 gün devam edecek kamp sonunda büyük futbol kulüplerinin altyapı sorumluları tarafından izlenecek çocuklarımızın içerisinde yetenekli olanların büyük kulüplere kazandırılması ve öğretim giderlerinin bu kulüpler tarafından karşılanması planlanmaktadır. Bu projeye çok önem veriyoruz. Bir yandan eğitim, bir yandan spor ve bir yandan sosyal tarafı vardır.” dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, eğitimin dört duvar arası olmadığını, bu tür sosyal ve spor etkinliklerle de yapılabileceğine vurgu yaptı. İl Müftüsü İzani Turan ise dua ederek gençlerin vatana ve millete layık birer fert olmasını ve eğitim hayatlarında başarılı olmaları niyazında bulundu.

Daha sonra takımların kalecilerine gol atışı yapan idarecilerin ardından Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ilk iki takımın maç düdüğünü çaldı. Turnuvaya katılan 120 öğrenciye forma takımı ve futbol ayakkabısı hediye edildi. Turnuva bitiminde dereceye giren takımlara kupa ve madalya verileceği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: