AGSD Başkanı Karakuş:

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, Rihanna, Madonna ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü sanatçıların, moda ve stil

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, Rihanna, Madonna ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü sanatçıların, moda ve stil konusunda dikkatlerinin Türkiye'ye çekilmesi gerektiğini ifade etti.

Karakuş, yaptığı yazılı açıklamada, AGSD ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliği ve Ekonomi Bakanlığının desteğiyle hazırlanan "Moda Tasarımı ve Yönetimi Programı"nın başladığını belirtti.

Eğitimin, Ankara'da moda sektöründe tasarım ve yönetim alanlarında çalışan ve bu alanlarda sektördeki güncel gelişmeleri takip etmek isteyen katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Karakuş, 22 Haziran'a kadar devam edecek eğitimlerle Ankara'da bulunan hazır giyim sektörünün moda ve tasarım konularında donanımlarını artırmayı amaçladıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Karakuş, "Fasonculukla hiçbir yere varılamaz. Moda-stil konusunda Rihanna, Madonna, Britney Spears gibi dünya sanatçılarının dikkatlerini Türkiye'ye çekmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hüseyin Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: