Agü Spor, 3'ncü Adana Büyükşehir Basketbol Turnuvası’Na Katılacak

İlyas KAPLAN/KAYSERİ(DHA)- BİLYONER.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Agü Spor sezon öncesi son prova olarak 3'ncü Adana Büyükşehir Basketbol Turnuvası’na katılacak. Sezon

İlyas KAPLAN/KAYSERİ(DHA)- BİLYONER.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Agü Spor sezon öncesi son prova olarak 3'ncü Adana Büyükşehir Basketbol Turnuvası’na katılacak.
Sezon hazırlıkları için Mersin’de yapılan 2'nci Özgecan Turnuvası’na katılan Agü Spor buradan Adana’ya geçti. Yarın başlayacak olan 3'ncü Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası, Adana ASKİ ev sahipliğinde yapılırken Agü Spor, İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediye Spor, Yakın Doğu Üniversitesi ve Çukurova Basketbol takımları katılacak. Müsabakalar 27-28-29-30 Eylül tarihleri arasında Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.
2017-2018 sezonu öncesi, geçen sezonki yabancı sporcularının alacaklarını ödemediği için transfer yasağı getirilen kulüp yetkilileri diğer taraftan sorunu çözmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: