AGÜ Spor Yeni Sezon Için Iddialı

KAYSERİ (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden AGÜ Spor'un yardımcı antrenörü Ender Ünlü, mücadele edecekleri 3 kupadan birini almak istediklerini belirtti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden AGÜ Spor'un yardımcı antrenörü Ender Ünlü, mücadele edecekleri 3 kupadan birini almak istediklerini belirtti. Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, AGÜ'nün yeni sezonda da ligin şampiyonluk adaylarından biri olduğunu kaydetti. Bu sezon katılacakları turnuvalarda finallerde mücadele edeceklerini ifade eden Ünlü, "Bu sene mücadele edeceğimiz 3 kupadan birini Kayseri’ye getirmek istiyoruz. Çalışmalarımıza bu hafta başladık. Sağlık kontrollerimize devam edeceğiz. Hazırlık dönemimizde hem özel maçlarımız hem turnuvalarımız olacak. İstanbul, Ankara, Adana ve Kayseri’de sırayla turnuva yapacağız. Böyle lige hazırlanacağız" diye konuştu. Yardımcı antrenörlüğe getirilen Müge Berkalp ise AGÜ'de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Hedefimiz geçen sene olduğu gibi ilk 3‘e girmek. Ama bu sene biraz daha yukarı getirmek. Hazırlıklarımızın ilk 15 günlük süreci çok rahat kolay geçecek. Programın ağırlık kısmı 1 Eylül itibarıyla başlayacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: