A.Gücü istedi, 4.Lig'e transfer oldu!

Sol Campbell, Sven Goran Eriksson'un sportif direktörlüğünü yaptığı, Premier League'in üç lig altı olan League 2 takımlarından Notts County'e imzayı attı.

İngiltere Milli Takımı'nın ve Arsenal'in unutulmaz savunma oyuncusu 34 yaşıdaki tecrübeli isim Sol Campbell, Sven Goran Eriksson'un sportif direktörlüğünü yaptığı, Premier League'in üç lig altı olan League 2 takımlarından Notts County'e imzayı attı.

Eriksson'un ısrarlarına dayanamadığını ve Premier League'den gelen teklifleri geri çevirdiğini söyleyen Sol Campbell, "Notts County dünyanın en eski kulübü ve bu kulübün bir parçası olmak istiyorum. Buraya transfer olmamdan ötürü birçok eleştiri aldım fakat beni eleştirenlere herşeyin çok iyi olacağını söyledim ve göstereceğim. Notts County'e katacağım çok şeyler olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İngiltere Premier League kariyerine Tottenham'da başlayan Sol Campbell, daha sonra Arsenal'e transfer oldu ve burada sayısız başarılara imza attı. İngiltere Milli Takım formasını 73 kez terleten terübeli savunma oyuncusu, Premier League'de 2006 yılından beri Portsmouth formasını başarıyla taşıyordu.