Ahh ah nerede o eski ramazanlar ?

Gelibolu Sanat Derneği’nin, "Ramazan Sokağı" etkinlikleri ilgi ile izleniyor.

Gelibolu Sanat Derneği’ce, Gelibolu Belediye Başkanlığı’nın da katkılarıyla hazırlanan ve Ramazan ayı boyunca devam edecek olan "Ramazan Sokağı" etkinlikleri ilgi ile izleniyor.

Hamzakoy'da belediyeye ait yıkılan motel evlerinin bulunduğu bölgede “Nerede o eski Ramazanlar?” adı ile faaliyete geçen sokak etkinliklerinde, Osmanlı macunundan şerbete, lokma tatlısından limonataya kadar Ramazan ayı ile özdeşleşen ürünler stantlarda görücüye çıkarken, kurulan sahnede orta oyunu ile birçok sanatsal faaliyet sergileniyor.

Reklam
Reklam

Gelibolu Sanat Derneği Başkanı Cem Kılınç, etkinlikler ile ilgili yaptığı açıklamada “Büyüklerimizden hep duyduğumuz ‘Nerede o eski ramazanlar?’ cümlesinden yola çıkarak onları aramaya karar verdik. Kitaplarda okuduğumuz, televizyonlarda gördüğümüz bu eski ramazanları bir de biz tadalım dedik. Ramazan gecelerimiz samimi bir ortamda eskilerden yenilerden müziklerle de şenleniyor. Eğlencelerimize çocuklarımız için hazırlanan küçük sürprizler de ekleniyor. Bu etkinliklerin düzenlemesi için bizlere katkılarını ve desteğini esirgemeyen Gelibolu Belediye Başkanı Sayın Mustafa Özacar’a çok teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı ‘Ramazan Sokağı’mıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘Ramazan Sokağı’nın açılışına katılan Belediye Başkanı Mustafa Özacar, eşi ve dernek üyeleri ile birlikte stantları tek tek gezdi.

Ramazan Sokağı'nda her akşam birbirinden eğlenceli ve ilginç animasyon gösterileri yapılmakta, adeta hepimizin 'ah nerede o eski Ramazanlar sözümüz ve iç çekişimiz yeniden hayata geçirilmekte.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: