Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu

Kocasinan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Futbol Turnuvası sona erdi.32 takımın kıyasıya mücadele ettiği Liseler arası futbol turnuvasında dün oynanan final maçı ile büyük heyecan tamamlandı.

Kocasinan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Futbol Turnuvası sona erdi.
32 takımın kıyasıya mücadele ettiği Liseler arası futbol turnuvasında dün oynanan final maçı ile büyük heyecan tamamlandı. Final maçında Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi karşılaştı. Ahi Evran Mesleki ve Teknik Lisesi rakibini 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın ardından saha içinde şampiyonluğu doyasıya kutlayan Sarı-Siyahlılar şampiyonluk kupasını ve madalyasını Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’dan aldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz