Ahi Evran Sanayi Şehri Projesine Destekler Sürüyor

Çorum’daki Ahi Evran Sanayi Şehri projesine destekler sürüyor.Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Kooperatifi Başkanı Yalçın...

Çorum’daki Ahi Evran Sanayi Şehri projesine destekler sürüyor.

Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret eden marangoz ve kömürcü esnafı, Ahi Evran Sanayi Şehri projesine destek verdiklerini açıklayarak, projenin geçmesi için herkesin elini taşın altına koymasını istediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren S.S. Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç, şuana kadar kooperatife üye 600’ü aşkın esnafın bulunduğunu ifade ederek, esnaflara biran önce üye olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Reklam
Reklam

Projeye Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın da sıcak baktığını ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Kılıç, Külcü ve Ceylan’a esnafın yanında oldukları için ayrıca teşekkür etti.

KSS’nin heyelan bölgesi olduğunu ve daha fazla gelişmeye müsait olmadığı için projeyi Çorum-Ankara yolunda yapmaya karar verdiklerini anlatan Kılıç, projenin hayata geçtiğinde herkesin bütçesine göre işyerlerine kavuşacağını belirtti.

Kılıç, her yapılacak güzel şeyin Çorum esnaf ve sanatkarı için olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: