Ahi Evran Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğundan, Başkan Bahçeci’ye Ziyaret

Ahi Evran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Kürşad Zorlu ve Ahi Evran Üniversitesi...

Ahi Evran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Kürşad Zorlu ve Ahi Evran Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu öğrencileri Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi makamında ziyaret etti.

Kırşehir merkezdeki bir caddeye Nursultan Nazarbayev Caddesi isminin verilmesinden dolayı teşekkür eden Kürşad Zorlu, "Nursultan Nazarbayev gibi Türk dünyasının aksakalı olmuş, Türk dünyasının çok değerli bir ismini Kırşehir’de yaşatmak için caddeye isminin verilmesi çok önemli. Bunun için Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Türk dünyasının çok önemli olduğuna ifade eden Yaşar Bahçeci ise "Biz Türk dünyası olarak bir araya geldiğimizde çok önemli bir güç oluşturabiliriz. Tarihte bunun örneklerini gördük. Kırşehir de Hoca Ahmet Yesevi’nin talebelerinin olduğu bir şehirdir. Bu açıdan Kırşehir Türkiye’de önemli bir merkezdir. Kazakistan’da bizim için çok önemli bir ülkedir. Karşılıklı iyi ilişkilerde bulunarak bu dostluğumuzun sürmesi bizi çok mutlu ediyor." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: