AHİKA Yönetim Kurulu toplandı

Ahiler Kalkınma Ajansı'nın (AHİKA) aylık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı'nın (AHİKA) aylık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ajansın idari merkez binasında yapılan toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, 2010 Mali Destek Programı kapsamında yürütülen projelerin işleyişi hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda, 2012 Yılı Mali Destek Programı da ele alınarak, desteklenecek projeler, içeriği ve projeler kapsamında yürütülecek faaliyetler görüşüldü.

Reklam
Reklam

Gelecek ayın çalışma takviminin de belirlendiği toplantıya, aynı zamanda ajansın yönetim kurulu üyeleri olan Nevşehir, Niğde, Kırıkkale ve Kırşehir illerinin Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: