Ahika Yönetim Kurulu Toplantısı Kırşehir’de Yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi Ali...

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat Başkanlığında Kırşehir’de toplandı.

Aksaray, Niğde, Kırıkkale, Nevşehir ve Kırşehir illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları’nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Ali Kolat, mali ve teknik destek programları kapsamında bugüne kadar 17 milyon lira harcandığını söyledi.

26 Eylül'deki toplantının, merhum Neşet Ertaş'ın cenaze töreni nedeniyle bugüne ertelediklerini belirten Kolat, “Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Kırıkkale ve Aksaray'ı kapsayan ajansta bugüne kadar 83 proje desteklendi. Mali ve teknik destek programları kapsamında bugüne kadar 17 milyon liralık kaynak ayrıldı ve harcandı. 83 proje desteklendi. 2012 yılı teknik destek çalışmalarımız ve başvurular devam ediyor." dedi.

Reklam
Reklam

Bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla ilgi çalışmaların değerlendirilmesiyle başlayan toplantı bölge planı hazırlıkları kapsamında yapılacak sektörel analiz ve araştırma çalışmalarının onaya sunulmasıyla devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: