Ahilik Haftası Kutlamaları Başladı

Tunceli Valiliği'nin desteği ile 17-22 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Ahilik Kültürü Haftası...

Tunceli Valiliği'nin desteği ile 17-22 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Ahilik Kültürü Haftası kutlama etkinlikleri başladı.

Etkinlikler kapsamında, Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tarafından oluşan heyet, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice ve beraberindeki heyeti, makamında kabul ederek bir süre görüştü. Vali Güner, Ahilik Haftası'nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 4. Ahilik Kültürü Haftası kutlama programı kapsamında ilde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: