Ahilik Kültürü Haftası

Ahilik Kültürü Haftası ve Esnaf Bayramı, Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın çıkardığı...

Ahilik Kültürü Haftası ve Esnaf Bayramı, Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın çıkardığı yönetmelik gereği bu yıl 17 -22 Eylül tarihlerinde ülke genelinde kutlanacak 5.Ahilik Kültürü Haftası ve Esnaf Bayramı nedeniyle, Adana Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve İl Kutlama Komitesi üyeleri, bugün saat 09.00’da Atatürk Parkı’nda bir araya gelerek Atatürk anıtına çelenk sundu.

Reklam
Reklam

Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan başkanlığındaki törene, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Kazım Barışık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Adnan Ekiz, Birlik Başkan Vekilleri Nihat Sözütek ve Mustafa Göktaş ile Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri de katıldı.

Törenler yarın saat 12.00’de Atatürk Parkı 75.Yıl Sanat Galerisi önünde saygı duruşu, İstiklal Marşı, protokol konuşmaları, kaftan giydirme, ödül töreni, Ahi yemeği ikramı, halk oyunları gösterisi, kalaycı, köşker ve kuaförlerin mesleki gösterisi, katılımcılara çiçek dağıtılması ile devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: