Ahilik Kültürü Haftası Etkinlikleri

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, 17-19 Eylül tarihleri arasında "Ahilik Kültürü Haftası"nı çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, 17-19 Eylül tarihleri arasında "Ahilik Kültürü Haftası"nı çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirtti.

Teksöz, Bendevi Palandöken Esnaf Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, "Ahilik Kültürü Haftası"nda yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Etkinlikler kapsamında, en olgun, genç, örnek kadın esnaf ve sanatkar ile unutulmaya yüz tutmuş esnaf ve sanatkarlara ödüllerin verileceğini ifade eden Teksöz, tüm vatandaşları programlarına beklediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Sürekli esnafı ziyaret ettiklerini ve onların sorunlarını dinlediklerini vurgulayan Teksöz, bu kapsamda sorunları bir rapor haline getirdiklerini ve bunu önümüzdeki günlerde ilgili kişilere sunacaklarını kaydetti.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'ndan (KOSGEB) faizsiz kredi talebinde bulunduklarını belirten Teksöz, kredilerin dağıtılması için büyük çaba harcadıklarını söyledi.

Son zamanlarda Hatay'ın, yazılı ve görsel basında olumsuz bir şekilde yansıtılması nedeniyle üzüntü duyduklarını vurgulayan Teksöz, "Alevi'siyle Sünni'siyle Hatay bir bütündür. İnsanların, Hatay'ı medyada çıkan olumsuz haberlerle tanımalarını istemiyoruz. Sıkıntı ve sorunlar elbette ki olacaktır. Fakat, Hatay'ın basında kötü yansıtılması bize büyük zarar verir" diye konuştu.

Muhabir: Hatay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: