Ahilik Kutlama Komitesi Eso'yu Ziyaret Etti

Eskişehir'de Ahilik Haftası kapsamında İl Kutlama Komitesi Üyeleri Eskişehir Sanayi Odası'nı (ESO) ziyaret ettiler.17-23 Eylül...

Eskişehir'de Ahilik Haftası kapsamında İl Kutlama Komitesi Üyeleri Eskişehir Sanayi Odası'nı (ESO) ziyaret ettiler.

17-23 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen “Ahilik Haftası” kutlama etkinlikleri kapsamında ESO'ya yapılan ziyarette Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen başkanlığındaki kutlama komitesi üyelerini ESO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu kabul etti.

ESO Başkan Yardımcısı Kadıoğlu ziyaret sırasında, ahilik geleneğinin, Türklerin bu topraklarda yüzyıllardır yaşattıkları ve sürekli geliştirdikleri en köklü sosyo-ekonomik ve iş ahlakı yapılanması olduğunu belirterek, günümüzde ahiliğin getirdiği kültürel birikimin yeniçağın ekonomik yapısı içinde artık esnaf odalarında, ticaret ve sanayi odalarıyla, ticaret borsalarında modern bir şekilde yaşatılmakta olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ziyarette, hafta boyunca yapılacak etkinlikler konusunda bilgi veren komite üyeleri, etkinliklere tüm halkımızın ve sanayicilerin davetli olduğunu belirterek, hafta dolayısıyla sağlanan destekten ötürü ESO yönetimine teşekkür ettiler. Kutlama Komistesi Başkanı Ekrem Birsen, ziyaret kapsamında ahilik haftası anısına ESO Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu’na bir plaket ve çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: