"Ahlaksız teklif" cinayeti!

Kartal'da berberlik yapan Niyazi Kis, borç para aldığı tefeciyi öldürdü. Kis öldürdüğü alacaklısının cesedini ortadan kaldırmaya çalışırken yakayı ele verdi.

"AHLAKSIZ TEKLİFİNİ DUYUNCA ÖLDÜRDÜM"
Polisin, öldürdüğü kişinin cesediyle birlikte suç üstü yakaladığı Niyazi Kis'in iddiasına göre, borç para aldığı Mehmet İhsan Tekeş, söylediği miktarda parayı ödemezse, işyerine gelen üç arkadaşıyla birlikte eşi ile ilişkiye girmek istediklerini söyledi. Bunun üzerine dükkanın arka tarafına götürdüğü tefeciyi el yapımı silahıyla ateş ederek öldüren berber, cesedi tefecinin aracının arka koltuğuna koyarak Pendik istikametine doğru yola çıktı. Bu sırada silah sesini duyan üç kişi ise olay yerinden kaçtı. Cesedi yok etmek üzere yola çıkan beber yolda uygulama yapan polis ekiplerinin çevirmesi sonucu yakalandı.

Reklam
Reklam

*
ÖLDÜRDÜĞÜ TEFECİDEN BORÇ PARA ALDI
Edinilen bilgiye göre; Berber Niyazi Kis adlı berber, tefeci Mehmet İhsan Tekeş'ten (48), 3 bin YTL nakit para aldı. Parayı bir süre sonra tamamladıktan sonra faizi de hesaba katarak Tekeş'e 3 bin 500 YTL verdi. Kartal'daki berber dükkanında yapılan ödemede üç arkadaşı ile birlikte gelen Tekeş, Kis'in borcunun 9 bin YTL olduğunu ve ödemezse o ve beraberinde gelen 3 kişinin Kis'in eşi ile birlikte olacağını söyledi. Bunun üzerine Kis, tefeciyi bir bahane ile dükkanının arka bölümüne götürdü ve burada ruhsatsız el yapımı silahı ile tek el ateş ederek öldürdü. Silah sesleri üzerine Tekeş ile birlikte dükkana gelen 3 kişi olay yerinden kaçtı.

CESEDİ YOK EDECEKTİ
Cesedi Tekeş'in 34 N 10 plakalı arabasının arka koltuğuna koyan Kis, Pendik'e istikametine yola çıktı. Saat 04.30 sıralarında yolda polis ekipleri şüphe üzerine aracı çevirdi ve arka koltuktaki cesedi farketti. Polisler, Kis'i gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Niyazi Kis'in polise verdiği ifadesinde, Tekeş'in 3 bin YTL'lik borcuna karşılık verdiği 3 bin 500 YTL'yi kabul etmediği ve 9 bin YTL istediği, eğer ödemezse o ve arkadaşlarının eşi ile birlikte olmayı istediğini söylediği öğrenildi.