Ahlat Belediyesi Yeni Vidanjör Aldı

Ahlat Belediyesi, kanalizasyon ve kanal tıkanmalarında kullanılmak üzere, yeni bir vidanjör satın aldı.

Ahlat Belediyesi, kanalizasyon ve kanal tıkanmalarında kullanılmak üzere, yeni bir vidanjör satın aldı.

Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, belediye kademesindeki araç parkına dahil edilen yeni vidanjörü, basın mensuplarına tanıttı.

Çoban, yaptığı açıklamada, belediyenin araç parkını güçlendirdiklerini söyledi.

Çoban, şöyle konuştu:

"Belediyede ihtiyaç hissedilen bütün makine ekipmanı temin ettik. Bunlardan sonuncusu da bugün belediye kadememizin araç parkına kattığımız vidanjördür. Bu çok yüksek kapasiteli, ilçenin tamamına hitap edecek, hatta ihtiyaç olursa bölgemizdeki diğer yerleşim yerlerine yardımcı olabilecek nitelikte bir araç. Yeni vidanjörümüz 7 bin litre temiz su, 7 bin litre atık pis su olmak üzere, 14 bin litre kapasiteli. Emici ve basınç niteliği olan, aynı zamanda çok yüksek basınçlı matkap ve burgu niteliği taşıyan vidanjör, tıkanan tüm kanalları, kanalizasyonları açacak teknik donanıma sahip. Allah memleketimize hayırlı uğurlu etsin."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selcan Bayar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: