Ahlat Fotoğrafçılar Derneği Vali Yurdakul'u Ziyaret Etti

Bitlis'in Ahlat ilçeside faaliyet gösteren Ahlat Fotoğrafçılar Derneği (AHFOD) yönetim kurulu üyeleri Vali Veysel Yurdakul’u...

Bitlis'in Ahlat ilçeside faaliyet gösteren Ahlat Fotoğrafçılar Derneği (AHFOD) yönetim kurulu üyeleri Vali Veysel Yurdakul’u makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Bayar, başkan Yardımcısı Özkan Olcay ve yönetim kurulu üyesi Erkan Olcay, Vali Veysel Yurdakul’u ziyaret ederek, kendisine bu yaz çektikleri Nemrut Krater Gölü fotoğrafını hediye etti.

Kendisine hediye edilen fotoğrafı olukça beğendiğini ifade eden Bitlis Valisi Yurdakul, bu tür faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu belirterek, valiliğe sunacakları bir projenin kültür kısmında AHFOD’un da ortak edilebileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

AHFOD yönetim Kurulu Başkanı Oktay Bayar ise Vali Veysel Yurdakul’un kendilerini kabul etmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, ‘’Sayın vali bizi oldukça sıcak karşıladı. Bu tür sosyal faaliyetleri desteklediğini biliyoruz. Valiliğin de yardımıyla tüm ilde zamana tanıklık edecek fotoğraflara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: