"Ahlat İçin Çalgını Yap Ve Söyle Projesi"

BİTLİS (AA) - Ahlat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen "Ahlat İçin Çalgını Yap ve Söyle Projesi"nin çalışmaları sürüyor.

BİTLİS kapsamında desteklediği bağlama ve gitar kurslarını ziyaret etti. Dölek, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin Halk Eğitim Merkezinde "bağlama, gitar ve güzel sanatlar okullarına hazırlık" adlı 3 ana kurs olarak başladığını söyledi. Gençlere bu kursların yanı sıra koro oluşturma ve bağlama yapımı sanatının öğretileceğini bildiren Dölek, "Projemizin uzun vadeli ve sürdürülebilir bir proje olmasını ve gençlerimizi daha sosyal, toplumla barışık bireyler olmasını amaçlıyoruz. Ayrıca gençlerin meslek seçimlerine yardımcı olmak da hedefleniyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz