Ahlat "Su Sporları Ve Gençlik Merkezi" Açıldı

Ahlat Kaymakamlığı'nın Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde hazırladığı "Ahlat Su Sporları ile Tanışıyor" projesi kapsamında, "Su Sporları ve Gençlik Merkezi"

Ahlat Kaymakamlığı'nın Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde hazırladığı "Ahlat Su Sporları ile Tanışıyor" projesi kapsamında, "Su Sporları ve Gençlik Merkezi" faaliyete açıldı.

Ahlat-Adilcevaz karayolu üzerinde bulunan Köy Hizmetleri Tesisi'nin yerine yapılan merkezin açılışı nedeniyle, Ahlat Kaymakamlığı ilçedeki kurum amirleri için kahvaltı düzenledi.

Kahvaltıda konuşan Kaymakam Osman Dölek, merkezi SODES tarafından finanse edilen "Ahlat Su Sporları ile Tanışıyor" projesi kapsamında, merkezi faaliyete açtıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Dölek, şunları dile getirdi:

"Burayı kurum amirlerimize tanıtmak amacıyla, kahvaltı düzenledik. Bundan sonra merkezi sürekli açık tutacağız. Bu kahvaltıların ilkini biz yaptık. Bundan sonra her hafta bir kurum amirinin vereceği kahvaltıda buluşacağız. Birlik ve beraberlik içinde, samimi bir ortam oluşturarak, kurumlar arası işbirliğini artıracak ve ilçemizin sorunlarını konuşma imkanı bulacağız."

Muhabir: Selcan Bayar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: