Ahlatlı Gençler Facebook Hesaplarını Sigortalattırıyor

Güneş Sigorta tarafından ücretsiz olarak yapılan “Güneş Sosyal Medya Sigortası”na Bitlis’in Ahlat ilçesindeki gençler de...

Güneş Sigorta tarafından ücretsiz olarak yapılan “Güneş Sosyal Medya Sigortası”na Bitlis’in Ahlat ilçesindeki gençler de ilgi gösteriyor.

Güneş Sigorta Ahlat Yetkili Acentesi Mehmet İstanbul, Güneş Sigorta'nın yeni uygulaması ile vatandaşların Facebook ve benzeri sosyal medya hesaplarının ücretsiz olarak güvence altına alınabildiğini söyledi. İstanbul, bir yıl boyunca ücretsiz olan bu sigorta işlemine ilçede ilgi gösterildiğini belirterek, "Uygulamaya üye olanlar, Facebook hesapları hacklendiğinde eski bilgilerine ulaşabilecek. Güneş Sigorta, Türkiye’de ilk kez uygulanan ‘Facebook Sigorta’sı ile site kullanıcılarının ‘hesabım tanımadığım kişilerin eline geçer, anılarım kaybolursa’ endişesine son vermeyi amaçlıyor. Ocak ayının 7'sinde faal olan bu sigorta ile sosyal hesabını sigortalattıran vatandaşlar 1 yıl boyunca ücretsiz olarak bu sigortadan faydalanabiliyorlar. İlçemizdeki vatandaşlarda bu sigortalattırma işine ilgi gösteriyor. Özellikle internet kafe işletmecileri sosyal medya sigortacılığını merak ederek sıkça soruyorlar. Biz de bu konu hakkında vatandaşlara yardımcı oluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İlçedeki gençler ise, sosyal medya hesaplarını ücretsiz güvence altına alabilmenin güzel bir uygulama olduğunu belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: