Ahlat'ta Güreş Kursu Ilgi Görüyor

Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce açılan güreş kursu, yoğun ilgi görüyor.

Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce açılan güreş kursu, yoğun ilgi görüyor.

Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili İdris Kürüm, yaptığı açıklamada, 12 ay boyunca hafta sonları devam eden kursta, geleceğin güreşçilerinin yetişmesi için programlarının devam ettiğini söyledi.

Kürüm, şöyle konuştu:

"Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve onlara sporu sevdirmeyi amaçlıyoruz. Bu bağlamda 12 ay boyunca spor salonumuzda hafta sonları çocuklara güreş antrenörü eşliğinde kurs veriyoruz. Çocuklarımız bu sporu çok sevdi. Sporcularımız bundan önce yapılan yarışmalarda, ferdi ve takım olarak derece aldı. Bu kursa 11 ve 16 arasında değişen çocuklarımız katıldı. Bu çocuklarımız kurs sonunda sertifika alacak ve Bitlis'te düzenlenecek olan yarışmalara katılacak."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selcan Bayar / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: