Ahlat’ta Konferans Verildi

BİTLİS (AA) - Ahlat Müftülüğü ile Ahlat Eğitim Derneği'nin (AHED) organize ettiği programla, "Yurt Dışında Ezan ve Adanmış Ruhlar" konulu konferans verildi.

BİTLİS organize ettiği programla, "Yurt Dışında Ezan ve Adanmış Ruhlar" konulu konferans verildi. İlçe Müftüsü Zahit Demirel tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Eğitimci Mehmet Şevki Erol, "Yurt Dışında Ezan ve Adanmış Ruhlar" konulu konferans verdi. Konferansta Orta Asya ülkelerindeki faaliyetlerinden bahseden Erol, çalışmaları sırasında yaşadığı zorlukları dinleyicilerle paylaştı. Erol'un anlattığı hatıralar izleyicileri duygulandırdı ve çoğu dinleyici göz yaşlarını tutamadı. Konferans sonunda AHED tarafından Erol için hazırlanan hediyeler, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban tarafından takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: