Ahlat’ta Lokma Tatlısı Rağbet Görüyor

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir bayan işletmeci tarafından açılan ve Türkiye'de baklavadan sonra en çok tercih...

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir bayan işletmeci tarafından açılan ve Türkiye'de baklavadan sonra en çok tercih edilen bir tatlı çeşidi olan lokma tatlısı salonu vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

İlçenin Selçuklu çarşısında Gül Yüksel isimli bir bayan işletmeci tarafından açılan iş yerinde birçok ev yapımı tatlı vatandaşların hizmetine sunuluyor. Bayan işletmeci Gül Yüksel, hem lezzeti hem de cazip fiyatlarıyla satışa sunduğu lokma tatlılarının ilçede rağbet gördüğünü söyledi. Yüksel, “İlçede bayan esnafın çok kısıtlı olmasına rağmen, bir işletmeci olarak vatandaşlar tarafından da çok olumlu tepkiler alıyorum. Bitlis’te ilk defa lokma yapılan bir iş yerini ilçemizde açtım. İş yerimde lokma, ev tatlıları, gül lokma, baklava, gül tatlısı, gül kadayıfı çeşitleri çıkartıyorum. Yapmış olduğumuz tatlıların yanı sıra sabah saatlerinde bazlama, yufka börek çeşitlerini de yapıyoruz. Öğle vaktinde ise tantuni ve tavuk sote yapıyoruz. Ayrıca önümüzdeki hafta itibariyle mantı da yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: