Ahlat'ta Öğrencilerin Spor Başarısı

Ahlat Selçuklu İlköğretim Okulu öğrencileri, Bitlis'te düzenlenen okullar arası sportif yarışmalarda büyük başarı elde etti.

Ahlat Selçuklu İlköğretim Okulu öğrencileri, Bitlis'te düzenlenen okullar arası sportif yarışmalarda büyük başarı elde etti.

Özellikle güreş branşında takım ve ferdi olarak büyük başarı gösteren öğrencilere, okul idaresi ve okul aile birliği tarafından ödül verildi.

Ödül töreninde konuşan Ahlat Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, bu tür sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerin, eğitim ve öğretimde büyük önem taşıdığını belirtti.

Sportif faaliyetlerin insanları deşarj ettiğini ve öğrencilere öz güven kazandırdığını ifade eden Kılıç, "Eğitim öğretim kadar bu tür etkinliklere de önem vermemiz lazım. Onun için sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere katılmayı tercih edin. Bu başarılarda emeği geçen başta okul idarecilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere, kupa, madalya ve katılım belgesi verildi.

Ayrıca öğrencilere Okul Aile Birliği Başkanı Alpaslan Marangoz tarafından, kol saati hediye edildi.

Muhabir: Selcan Bayar / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: