Ahlat’ta, son bir ayda kaçak avlanan 8 bin ton balığa el konuldu

Bitlis’in Ahlat ilçesinde av yasağının başladığı 15 Nisan’dan bu yana Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından...

Bitlis’in Ahlat ilçesinde av yasağının başladığı 15 Nisan’dan bu yana Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kaçak olarak avlanan yaklaşık olarak 8 bin ton balığa el konuldu.

İlçedeki kaçak avlanmanın önüne geçmeye çalışan Ahlat ilçe jandarma ekipleri yapılan kontroller neticesinde son bir ayda kaçak olarak avlanan yaklaşık 8 bin ton balığa el koydu. Jandarma ekipleri, son olarak ilçeye doğru hareket halinde olan K.S. yönetimindeki kamyoneti, içerisinde 2 bin 500 kilogram kaçak avlanmış inci kefali balığı ile birlikte ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Kamyonet kasasında yapılan aramalarda kaçak olarak avlanıldığı tespit edilen 2 bin 500 kilogram kaçak balığa el konulup balıklar Ahlat Mal Müdürlüğü'ne teslim edilirken, kaçak balık avlayan K.S’ye de idari para cezası kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz