Ahlat’ta Spor Salonuna İlgi Artıyor

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 2 yıl önce faaliyete açılan 4 Gen Kültür ve Yaşam Merkezi’nde bulunan...

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 2 yıl önce faaliyete açılan 4 Gen Kültür ve Yaşam Merkezi’nde bulunan spor salonu her geçen gün ilgi görmeye devam ediyor.

İşletme sahibi Reşat Karakaplan, Bitlis’te bu kadar geniş kapsamlı bir spor salonu olmadığı için çevre ilçelerden de çok sayıda vatandaşın spor yapmak için ilçeye geldiğini belirtti. Karakaplan, “2 yıldır açmış olduğumuz iş yerinde spor kursları, cafe ve müzik eğitimleri ile ilçemizde hizmet yapmaktayız. Özellikle spor salonumuza olan ilgi her geçen gün artıyor. Spor salonumuzda ağırlık bantları, koşu bantları, koşu bisikletleri, kürek, egzersiz aletleri ve son olarak ilave ettiğimiz fizik tedavi aletleri, plates ve step aletlerimiz ile spor alanında çok iyi hizmet sunmaktayız. İlçemizde böyle bir işyeri açmanın da mutluluğu içerisindeyim. Spor kurslarımızda 2 bayan ve 2 erkek hocamız bulunmaktadır. Bu nedenle ilçemizdeki bayanlar da rahatlıkla bu kurslara katılabilirler. İşyerimizde bulunan cafe bölümünde ise hafta sonları canlı müzik ve deneyimli öğretmenler eşliğinde müzik kursları verilmektedir. Ayrıca yeterli talep olursa tecrübeli antrenörler eşliğinde obeziteye karşı spor kursları da verilecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: