Ahlat’ta Ücretsiz Spor Kurslarına İlgi

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz spor kurslarına ilginin her geçen gün...

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz spor kurslarına ilginin her geçen gün arttığı belirtildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Akürek, 7-15 yaş arasındaki gençlere ücretsiz olarak çeşitli branşlarda verilen spor kurslarında 52 kayıtlı öğrenci olduğunu söyledi. Akürek, "Ders saatleri dışında hafta içi her gün 2 saat ücretsiz olarak spor kursları veriliyor. Masa tenisi, güreş, badminton, basketbol ve tenis branşlarında tecrübeli antrenörler tarafından öğrencilere kurs verilmektedir. Spor yapmak çocukların gelişimi açısından da büyük bir önem taşır. Spor, özellikle grup sporu, çocuğun kendi yeteneklerinden haberdar olmasına ve onları başkalarının yetenekleriyle karşılaştırabilmesine fırsat verir. Spor; çocuğun ve gencin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur” dedi.

Reklam
Reklam

Müdür Akürek, ders saatleri dışında ücretsiz olarak spor kurslarına katılmak isteyenlerin ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne müracaat yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz