Ahmet Ağa Konağında Çöküntü Meydana Geldi

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan tarihi Ahmet Ağa Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları sırasında tavanda çöküntü meydana geldi....

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan tarihi Ahmet Ağa Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları sırasında tavanda çöküntü meydana geldi. Yaşanan olayda 5 işçi yaralandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmasına devam edilen Kemeraltı Çarşısı'ndaki tarihi Ahmet Ağa Konağı'nın öğleden sonra çalışmalar sırasında tavanında çökme meydana geldi. Çevredeki esnafın durumu ekipleri bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olayda yaralanan Fevzi Özgür ve Sebahattin Acar ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Şeyhmus Çakmak, Seyit Gezelge ve Metin Pala'ya olay yerinde tıbbi müdahale yapıldı.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen İzmir Vali Yardımcısı ve Konak Kaymakam Vekili Fatih Ahmet Kurt, işçilerin çöken kalaslar yüzünden yaralandığı bilgisini verdi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çöküntünün müteahhit firmanın çalışmalarından kaynaklandığını ileri sürdü.

Konağın 30 yıllığına Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralandığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: