Ahmet Altındaş Resim Kursunun 3. Resim Sergisi Açıldı

Kütahya'da, Resim Öğretmeni Ahmet Altındaş’ın bünyesinde faaliyet gösteren, 16 yetişkin ve 7 minik ressamın kursiyer...

Kütahya'da, Resim Öğretmeni Ahmet Altındaş’ın bünyesinde faaliyet gösteren, 16 yetişkin ve 7 minik ressamın kursiyer olarak devam ettiği resim kursunun 3. Resim sergisi Rüstempaşa El Sanatları Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı.

Hava Er Eğitim Tugayı Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan ve eşi, Kütahya Genç İşadamları Derneği Başkanı Volkan Turgut ve de çok sayıda davetli katıldı.

Resim Sergisinin açılışında bir konuşma yapan Resim Öğretmeni Ahmet Altındaş katılımcılara teşekkür etti. Altındaş, resim sanatıyla uğraşmaktan ve bu sanatı yaymaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek resim atölyelerinin 3 yıl önce açıldığını anımsattı. Ressam Altıntaş, “3 yıl önce başlayan resim atölyesi çalışmalarımız arkadaşlarımızın katkı ve katılımlarıyla bugün oluşturulan sergiyle huzurlarınıza çıkmış bulunmaktayız. Biz sadece resim öteleyesi olarak değil çeşitli güzel etkinliklerde resim severler olarak da bir araya gelmekteyiz. Samimi ve içten dostluklar kurduğumuza inanıyoruz. Atölyemizi farklı yapan da bu bence. Bizler hiçbir zaman akademik ve sıkıcı bir eğitim olarak bu işi yapmadık. Burada resme gönül veren dostlarımızın duygu ve düşüncelerini fırçayla, renk ahenkleriyle tuvale yansıtmasını sağlamaya çalıştık. Sizler sergiyi gezdiğinizde bunu zaten göreceksiniz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ahmet Altındaş son olarak da resim sergisi davetine katılan tüm katılımcılara bir kez daha teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Diğer yandan açılan resim sergisinde yetişkin resimsever ve ressamlardan Anıl Altındaş, Bahattin Aydemir, Dilek Tekin, Esin Yenidoğan, Meral Turgut, Metin Şafak, Münire Tugay, Naciye Özkalkan, Özlem Baltacı, Raşit Yavuz, Selma Bahşi, Sevim Çalkaya, Sena Yeşilceviz, Süleyman Emrez, Tülay Arslan ve Tülin Yaşar ve minik ressamlardan Aleyna Öçgün, Derin Özkalkan, İkra Altındaş, Kadir Öçgün, Selen Özkalkan, Yağmur Yaşar, Deniz Demirsöz gibi isimlerin de resim çalışmaları ve tabloları yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: