Ahmet Aydın, 182 Çağrı Merkezi'ni Gezdi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK...

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve parti üyeleri, geçtiğimiz aylarda hizmete giren 182 Çağrı Merkezi'ni gezerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çağrı merkezinin beklenilenden daha kısa sürede hizmete girdiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Adıyaman'ın sıkıntılarını giderebilme açısından yoğun çabalar içerisindeyiz. Bu noktada işsizliğin giderilebilmesi adına merkezi hastane randevu sistemini Adıyaman’a kurduk. Sağlık Bakanlığımızın gayretleri, onların kararlarıyla ve Türk Telekom'un şirketleri konumu olan Assit aracılığıyla kurduk. Geldik ve gezdik. 204 gencimiz bu anlamda istisnam ediliyor. Bu kapasitenin daha da artırılabilmesi, daha çok gencimizin bu işten istisnam edebilmesi için ciddi gayretler gösteriyoruz. İnşallah kısa zaman içerisinde 204 kişilik sayıyı artıracağız. Tabi bu her yerde olan bir sistem değil. Adıyaman ve sınırlı iller arasında bulunuyor. Adıyaman’da da olması ciddi bir avantajdır. Adıyaman’ın gelişimine, kalkınma noktasında önemlidir. Yani Trakya’daki bir hastada, ya da İstanbul, Şırnak’taki bir hastada Adıyaman üzerinden merkezi randevu sistemi aracılığıyla randevularını alabilecek. Bu projelerin artırılması için gayret eden herkese başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: